Pronájem zařízeného jednotky s terasou a parkováním

Francouzská 391/57, 60200 Brno 2

2+kk, Osobní, konstrukce: Cihlová, 39 m2, 1. podlaží, Sklep, Parkování, stav: Novostavba, lokalita: Centrum obce

Cena očekávaná klientem
13 500Kč/měs

Prodáno za
13 500Kč/měs

Nabízíme zařízenou jednotku k pronájmu o velikosti 2+kk s dvorkem 16 m2 a garážovým stáním v 1PP. Vysoký komfort bydlení vám poskytne jak umístění jednotky tak parkování v suterénu bytového domu. Jedná se o novostavbu v bytovém komplexu Arkýře na Francouzské orientovanou do dvorního traktu směr Černá Pole. Absolutně nové bydlení v těsnosti centra.
Promyšlená dispozice dovoluje maximální využití plochu malého ateliéru. Kde je myšleno i na úložné prostory. Ve vstupu je hala, kde je vybudována šatní skříň a prostor na odkládání oděvů.
V koupelně je sprchový kout, skříňka na umyvadlem a WC.  Ateliér disponuje vzdušným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a francouzským oknem na dvorek. Na oknech jsou venkovní žaluzie. Nová kuchyňská linka je vybavena veškerými spotřebiči trouba, pračka, lednice, myčka. V obývacím pokoji je sedačka, TV stolek a jídelní stůl s židlemi. Spací kout má otevírací francouzské okno na terasu. Je zde nová postel s matracemi a vestavěná skříň. Na oknech je stínící technika venkovní žaluzie.

Jednotka je vybavena laminátovou podlahou, dýhovanými dveřmi, okny s trojsklem a stínící technikou. Součástí pronájmu je zděný sklep, který je v bezpečném prostoru v 1PP. Velikost bytu 39,6 m2 včetně zděného sklepu. Vhodné max pro dvě osoby.

Cena - 13 500,- + 2000 ,- zálohy na služby teplá voda, topení, záloha na vodu
Kauce - dva měsíční nájmy
Provize jeden měsíční nájem
Smlouva na rok s možností prodloužení.
Možnost zřízení vysokorychlostního internetu.
Volné ihned.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat si svého nájemníka.