Pronájem zařízeného bytu 1+kk v blízkosti centra města Brna

Skorkovského 2716/42, 63600 Brno 36

1+kk, Osobní, konstrukce: Panelová, 37 m2, 3. podlaží, stav: Velmi dobrý, lokalita: Centrum obce

Cena očekávaná klientem
10 500Kč/měs

Prodáno za
10 500Kč/měs

+ 1 fotky Zobrazit více

Světlý byt o dispozici 1+kk umístěný v 2NP je součástí nového bytového domu realizovaného na ulici Skorkovského. Celková rozloha bytu je 37 m2. Ve vstupu je prostorná hala se šatní skříní a věšákem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, WC a příprava na pračku, která není součástí vybavení bytu. V obývajícím pokoji je kuchyňská linka vybavena základními spotřebiči včetně myčky. Obsahuje také rozkládací gauč s úložným prostorem, TV stolek a jídelní stůl se židlemi. Část prostoru je ponechána pro individuální využití nájemníka. K bytu automaticky patří zděný sklep.
V domě je nová plynová kotelna, která slouží k vytápění a ohřevu teplé vody, byty mají samostatné měření a lze předpokládat nízké náklady na bydlení. Byt je nový a je k nastěhování 1.11.2021
Byt se nachází v klidné lokalitě Brno - Židenice. Pěšky se dostanete do 3 minut na autobusovou zastávku Otakara Ševčíka nebo zastávku Dělnický dům. Ze zastávky Dělnický dům jste za 11 minut v centru města. V blízkém okolí jsou základní školy, sportoviště, fitness, bowling, restaurace a veškeré využití pro volný čas. Supermarket Tesco se nachází 4 minuty jízdy autem.
Majitel si vyhrazuje právo nájemníka si vybrat.