Pronájem zařízeného 2+kk s terasou

Jeronýmova, Brno-Židenice, Židenice, Brno, Brno-město

2+kk, Osobní, konstrukce: Cihlová, 64 m2, 2. podlaží, Garáž, stav: Novostavba, lokalita: Centrum obce

Cena očekávaná klientem
14 500Kč/měs

Prodáno za
14 500Kč/měs

+ 3 fotky Zobrazit více

Pronájem bytů 2+kk (+ terasa) v novostavbě, Brno - Židenice, ulice Jeronýmova 13

Nabízíme k pronájmu nový, vkusně zařízený byt o dispozici 2 + kk umístěný v 1 NP je součástí nového bytového domu realizovaného na ulici Jeronýmova. Promyšlená dispozice dovoluje maximální využití, kde je myšleno i na úložné prostory pro maximální komfort.

Celková plocha bytu je cca od 55 m2. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, WC a příprava na pračku (kterou si nájemce musí zajistit sami). V obývacím pokoji je kuchyňská linka vybavena všemi základními spotřebiči včetně myčky. Obsahuje také pohodlný rozkládací gauč s úložným prostorem, TV stolek a jídelní stůl se 3 židlemi. Ložnice je vybavena šatní skříní a část prostoru je ponechána pro individuální využití nájemníka. Z ložnice je vstup na terasu 8 m2, která je orientovaná do vnitrobloku.

V rámci pronájmu si můžete pronajmout kryté parkovací místo v garážích domu za poplatek 1.500,- Kč/měsíc a lze využít společnou kočárkárnu/kolárnu.

Byt se nachází v klidné lokalitě Brno - Židenice. Pěšky se dostanete do 3 minut na zastávku Geislerova a do 2 minut na zastávku Životského z které jste za 6 minut v centru města. V blízkém okolí se nachází kavárna Adrinela (170m), na zastávce Geislerova objevíte potraviny, občerstvení, kadeřnictví, pojišťovnu, lékárnu, kavárnu a trafiku. 500m od domu se nachází fitness centrum Afit. V lokalitě Židenic jsou příjemné procházky na bílou horu s výhledem na celé Brno.

Nájem - 14.500,-
Záloha za služby - 2.500,- teplo, voda, elektřina
Kauce - Nájem+služby
Provize - Ve výši jednoho nájmu