Pronájem vybavené garsonky s terasou a možností parkovacího stání

Jeronýmova, Brno-Židenice, Židenice, Brno, Brno-město

1+kk, Osobní, konstrukce: Cihlová, 35 m2, 3. podlaží, Výtah, stav: Novostavba, lokalita: Centrum obce

Cena očekávaná klientem
11 500Kč/měs

Prodáno za
11 500Kč/měs

+ 1 fotky Zobrazit více

Pronájem bytů 1+kk v novostavbě, Brno - Židenice, ulice Jeronýmova 13

Světlý byty o dispozici 1 + kk umístěný v 2 NP je součástí nového bytového domu realizovaného na ulici Jeronýmova. Promyšlená dispozice dovoluje maximální využití, kde je myšleno i na úložné prostory pro maximální komfort.

Celková plocha bytu je cca 29 m2. Ve vstupu je hala se šatní skříní a věšákem. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, WC a příprava na pračku (kterou si nájemce musí zajistit sami). V obývajícím pokoji je kuchyňská linka vybavena všemi základními spotřebiči včetně myčky. Obsahuje také pohodlný rozkládací gauč s úložným prostorem, TV stolek a jídelní stůl se 3 židlemi.

Je možné si pronajmout k bydlení i kryté parkovací místo v garážích domu za poplatek 1.500,- Kč/měsíc.

Byt se nachází v klidné lokalitě Brno - Židenice. Pěšky se dostanete do 3 minut na zastávku Geislerova a do 2 minut na zastávku Životského z které jste za 6 minut v centru města. V blízkém okolí se nachází kavárna Adrinela (170m), na zastávce Geislerova objevíte potraviny, občerstvení, kadeřnictví, pojišťovnu, lékárnu, kavárnu a trafiku. 500m od domu se nachází fitness centrum Afit. V lokalitě Židenic jsou příjemné procházky na bílou horu s výhledem na celé Brno.

Nájem - od 11.500,-
Záloha za služby - 2.000,-
Kauce - Nájem + služby
Provize - Ve výši jednoho nájmu