Pronájem bytu 3 + kk s terasou 42 m2 v novostavbě na ulici Jeronýmova

Jeronýmova, Brno-Židenice, Židenice, Brno, Brno-město

3+kk, Osobní, konstrukce: Cihlová, 115 m2, 4. podlaží, Výtah, Garáž, stav: Novostavba, lokalita: Centrum obce

Cena očekávaná klientem
19 900Kč/měs

Prodáno za
19 900Kč/měs

+ 3 fotky Zobrazit více

Nabízíme k pronájmu nový, vkusně částečně zařízený byt o dispozici 3 + kk umístěný v 3 NP je součástí nového bytového domu realizovaného na ulici Jeronýmova. Promyšlená dispozice dovoluje maximální využití, kde je myšleno i na úložné prostory pro maximální komfort. 

Celková plocha bytu je cca 115 m2. V předsíni se nachází vestavěná šatní skříní. Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem a příprava na pračku (kterou si nájemce musí zajistit sami). Výhodou tohoto bytu je oddělené WC. V obývacím pokoji je kuchyňská linka vybavena všemi základními spotřebiči včetně myčky. Obsahuje také pohodlný rozkládací gauč s úložným prostorem, TV stolek a rozkládací jídelní stůl se 4 židlemi. Vybavení ložnice a pokoje je ponechána pro individuální využití nájemníka. Z ložnice je vstup na terasu 42 m2, která je orientovaná do vnitrobloku.

Je možné si pronajmout k bydlení i kryté parkovací místo v garážích domu za poplatek 1.500,- Kč/měsíc a lze využít společnou kočárkárnu/kolárnu.

Byt se nachází v klidné lokalitě Brno - Židenice. Pěšky se dostanete do 3 minut na zastávku Geislerova a do 2 minut na zastávku Životského z které jste za 6 minut v centru města. V blízkém okolí se nachází kavárna Adrinela (170m), na zastávce Geislerova objevíte potraviny, občerstvení, kadeřnictví, pojišťovnu, lékárnu, kavárnu a trafiku. 500m od domu se nachází fitness centrum Afit. V lokalitě Židenic jsou příjemné procházky na bílou horu s výhledem na celé Brno.    

Nájem -  19.900,-
Záloha za služby - 3.000,-
Kauce - Nájem + služby
Provize - 17.000,-