Prodej obchodního prostoru v historickém domě v blízkosti centra Brna

Bratislavská, Brno-střed, Zábrdovice, Brno, Brno-město

Obchodní prostor, lokalita: Centrum obce, obchod: 182 m2

Cena očekávaná klientem
9 900 000Kč

Prodáno za
9 900 000Kč

+ 5 fotky Zobrazit více

PRODEJ KOMERČNÍ NEMOVITOSTI obchodní plocha 182 M2 + zázemí sklepy 104 m2

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji obchodní prostory se zázemím v zajímavé lokalitě poblíž centra města Brna. Jedná se o obchodní prostor ve výrazném nárožním bytovém domě se secesím průčelím. Autorem tohoto domu byl Max Matzenauer, který byl známý pro své kombinování secese s modernou. Výstavba proběhla okolo roku 1905. Aktuálně již objekt není v památkové péči.

Právě v tomto pozoruhodném nároží je k dispozici obchodní plocha, kde máte možnost vytvořit svůj obchodní záměr. Prostory jsou vhodné pro zbudování
sídla firmy, prodejny, zábavného businessu(únikové hry), lékařské ordinace a mnoho dalších variant dle Vaší potřeby. Nabízený prostor díky svému uspořádání může poskytnout zázemí pro dva rozdílné provozy

Objekt je nároží ulice Bratislavské a Staré. Velkou výhodou je několik možných vstupů do objektu, samotná obchodní část má 182 m2, součástí prodeje je i prostor v 1 PP, který je o velikosti 104 m2. Prostor v 1 PP je možný využít jako sklady či zázemí. Přístup do PP je z objektu.

Prostor je ke kompletní rekonstrukci. Díky tomu nabízí potenciál pro kreativní řešení a realizaci. Je zde příprava na další 3 odběrné místa v rozvaděči elektřiny, plynová přípojka pro vlastní topení - dům není napojen na dálkové vytápění, vodovodní přípojka, kanalizace.

Jednotka v 1 PP je definována v prohlášení vlastníka jako jiný nebytový prostor - sklady, umístěný v podzemním podlaží.
Jednotka v 1 NP je definována jako jiný nebytový prostor. V prohlášení vlastníka je prostor popisován jako kavárna, kancelář.

Poloha domu nabízí výbornou dopravní dostupnost do centra města Brna. 
Doporučuji osobní prohlídku - volejte. Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí.