Prodej novostavby na horách - parkování, terasa, zahrada

Prostřední Lipka, Králíky, Ústí nad Orlicí

3+kk, Osobní, konstrukce: Cihlová, 99 m2, 2. podlaží, stav: Novostavba, lokalita: Klidná část obce

6 800 000Kč

Kontaktujte nás
+ 3 fotky Zobrazit více

Utečte z ruchu velkoměsta a nechte se pohltit okouzlující přírodou horského bydlení v jedné z nejžádanější oblasti Jeseníků nedaleko Dolní Moravy.
Pořiďte si byt v apartmánovém komplexu Lipka a užijte si krásné přírody po celý rok. Apartmány Lipka jsou s citem zasazeny do okolní krajiny, aby nerušily její ráz a zároveň jsou vybaveny moderním nábytkem a technologiemi.
Apartmánový dům má 5 jednotek.Aktuálně nabízíme jednotku o velikosti 3+kk s výměrou 75 m2. Každá jednotka má vlastní soukromou zahradu/ terasu o velikosti 24 m2 a podíl na společné zahradě, která má necelých 700 m2. Najdete zde vyhrazené parkovací místo.
Apartmány Lipka představují vysokou kvalitu, moderní design a funkční prostory. Všechny jednotky mají hliníková okna s trojsklem s venkovním stíněním hliníkovými žaluziemi a hliníkové dveře.


Péče o apartmán nikdy nebyla jednodušší. Apartmány Lipka jsou zabezpečeny systémem JABLOTRON, který můžete ovládat na dálku. Bezpečnostní systém doplňuje LOXONE. Z mobilního telefonu umožňuje LOXONE ovládat zamykání dveří, zapnout dálkové vytápění nebo vypnout osvětlení. Na přání majitele mohou být přidány další funkce, které vám usnadní ovládání a péči o byt.
Každá bytová jednotka má samostatný vstup a technickou místnost, ze které vstoupíte přímo do bytu. Prostorná technická místnost je vybavena podlahovým topením, topným žebříkem včetně nástavců na oblečení a třeba lyžařské boty. Uskladnit zde můžete jízdní kola a další sportovní vybavení nebo postavit pracovní stůl a polici na marmelády nebo zavařeniny.
Byt vás uvítá prostornou předsíní, kde najdete dostatek prostoru pro odložení oděvů a bot včetně samostatné toalety. Podlaha je vybavena podlahovým topením a přivede vás do kuchyně, která je zhotovena na míru a vybavena moderními spotřebiči.
Pohodlné posezení najdete na masivní dřevěné lavici u prostorného jídelního stolu, kde můžete strávit příjemné chvíle s rodinou nebo přáteli. Obývacímu pokoji dominují úžasná natáčecí krbová akumulační kamna Colona, která vyčarují příjemnou atmosféru.
Z obývacího pokoje můžete vyjít na vlastní zahrádku nebo vystoupat po masivním dubovém schodišti do 2. patra. Najdete zde koupelnou s toaletou a 2 samostatné pokoje vybavené dubovou podlahou.

Apartmány Lipka vám poskytnou zázemí, které si budete užívat plnými doušky po celý rok. Splňte si své sny a investujte do bydlení v přírodě, které vám umožní alespoň na chvíli utéct z hektického městského života.

Základní info

Umístění :
Klidná část obce
Typ objektu :
Nízkoenergetický
Konstrukce :
Cihlová
Adresa :
Prostřední Lipka, Králíky, Ústí nad Orlicí

Cena obsahuje

včetně právního servisu

Plochy

Plocha zastavená:
366m2
Plocha zahrady:
700m2
Plocha terasy:
24m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
3
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
3
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Terasa, Zařízeno částečně nábytkem

Charakteristika objektu

Novostavba, Nízkoenergetický, Krátkodobý pronájem

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak

Charakter okolí objektu

Rekreační,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

ČOV pro celý objekt

Typ vytápění objektu:

Ústrední tuhá paliva, Podlahové

Elektro:

230V, 120V
Evidenční číslo 40
Typ Nízkoenergetický
Adresa Prostřední Lipka, Králíky, Ústí nad Orlicí
Cena 6 800 000Kč

Ing. Petra Keclíková

tel: +420 608444306
mobil: +420 608444306
email: keclikova@icloud.com

Máte otázku?

Osobní údaje