Prodej nadstandardního bytu s terasou a sklepem

Merhautova, Brno-sever, Černá Pole, Brno, Brno-město

2+kk, Osobní, konstrukce: Cihlová, 48 m2, 2. podlaží, Sklep, stav: Po rekonstrukci, lokalita: Centrum obce

Cena očekávaná klientem
Info v RK

Prodáno za
Info v RK

+ 5 fotky Zobrazit více

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji slunný, nadstandardně vybavený, cihlový byt o dispozici 2+kk na ulici Merhautova Brno-Sever.

Byt s podlahovou plochou 48 m2, terasou o velikosti 6 m2, sklepem a dostatkem vestavěných úložných prostor se nachází ve 2. patře 4 podlažního cihlového domu. Velkou výhodou bytu je snadná přestavba na dispozici 2+kk, terasa a možnost využití společné zahrady ve vnitrobloku, který nabízí dostatek prostoru nejen pro komunitní pěstování, ale taky bezpečný a radostný pohyb dětí. V domě se nachází pouze 14 bytů.

Pokoje jsou orientovány na východ a západ, takže o dostatek světla nebude nouze. Díky elektrickým vnějším žaluziím na západě a zeleném vnitrobloku na východě, se nemusíte bát tepla, zárověn zaručují soukromí a ticho.

Kuchyň je vybavena kvalitní linkou na míru se vstavěnými spotřebiči (trouba Siemens, digestoř Mora, myčka Philco, sklokeramická varná deska) a ledničkou. V kuchyni je také nově položeno zátěžové PVC pro snadnější údržbu a delší životnost. Velkou výhodou je také prostorná zabudovaná spíž. Na kuchyni navazuje pracovní kout s vestavným nábytkem a výhledem do klidného vnitrobloku, který je možné přebudovat na další pokoj.

V obývací místnosti je umístěna výkonná klimatizace s WiFi (trvající záruka na další 3 roky), kterou je možno propojit s aplikacemi smart-home. Na oknech jsou instalovány venkovní elektrické žaluzie na dálkové ovládání. Součástí ložnice je zabudovaná kvalitní postel včetně úložného prostoru a knihovna zhotovená na míru.

V obou místnostech je k dispozici přípojka na pevný internet, což garantuje svým obyvatelům stabilní internetové připojení.

Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem a vlastním plynovým kotlem Ariston, který díky termostatu umožní regulaci teploty i mimo topné období a vlastní ohřev vody.. Výklenek s pračkou nabízí dostatek prostoru pro umístění sušičky. Součástí vybavení koupelny je také vestavěná skříňka pod umyvadlem a otopný žebřík.

Díky vestavěné skříni a botníku na chodbě nebudete trpět nedostatkem úložných prostor. Byt je navíc vybaven kvalitními bezpečnostními dveřmi s certifikací.

V bytě jsou provedeny komplet nové rozvody elektřiny a topení s plynovým kotlem. Dům prošel revitalizací - nové stupačky, vlastní vodoměry v každé bytové jednotce (dálkový odečet), revitalizace sklepních prostor. Výhodou je, že SVJ nemá žádný úvěr.

Po domluvě s majiteli je možné v bytě ponechat některé z vybavení.

Lokalita Černá Pole je velmi žádaná právě pro výbornou dostupnost do centra, napojení na MHD tramvají číslo 5, autobusy číslo 44, 46, 57, 84 a trolejbusy 25 a 26. Okolí je plné možných tipů na vycházky - Park Marie Restituty, Vila Tugendhat, botanická zahrada a arboretum Mendelovy univerzity, případně dětská hřiště. Dvě parkovací zóny jsou přímo na ulici Provazníkova - 2 minuty chůze od domu. V blízkosti je i Mendelova univerzita - 10 minut chůze.