Prodej investičního bytu 2+1 v centru Brna

Bratislavská, Brno-střed, Zábrdovice, Brno, Brno-město

2+1, Osobní, konstrukce: Cihlová, 48 m2, 1. podlaží, stav: Dobrý, lokalita: Centrum obce

Cena očekávaná klientem
2 350 000Kč

Prodáno za
2 350 000Kč

+ 5 fotky Zobrazit více

Prodej investičního bytu vhodného pro pronájem ve velikosti 2+1 CP 47,8 m2 v I NP přístupný přes dvorní trakt rohového bytového domu na ulici Bratislavská Stará.
Jedná se o bytový dům s výrazným nárožním se secesím průčelím. Autorem tohoto domu byl Max Matzenauer, který byl známý pro své kombinování secese s modernou. Výstavba proběhla okolo roku 1905. Aktuálně již objekt není v památkové péči.
Bytová jednotka se dlouhodobě pronajímala. Aktuálně se řeší renovace dvorního traktu bytového domu. Zároveň je již v rekonstrukci i obchodní prostor v 1 NP bytového domu, který patří soukromé společnosti. Společné prostory vstupu do bytu jsou zastřešeny a zajištěny dveřmi.
Náklady do fondu oprav jsou ve výši 720 Kč. SVJ nemá žádné závazky.

Jednotka se skládá:
pokoj 11m2
pokoj 16 m2
kuchyň 10m2
chodba 10 m2
wc, sprcha
CP 47,8 m2

Bytová jednotka je vytápěna plynový kondenzačním kotlem, který zajištuje i ohřev TV.
Dispozice bytu - vstup do bytu je chodbou ze které je možnost vstoupit do kuchyně, která má okno do dvorního traktu a je zde umístěna bezpečnostní mříž. Okno je plastové. V kuchyni je plynový kondenzační kotel Baxi. Kuchyňská linka - není k dispozici. Pokoj č. 1 je umístěn na levé straně, disponuje oknem - dřevěné kastlové okno orientované do zastřešeného prostoru. Z chodby je vstup do samostatného zděného sprchového koutu. Následně i na samostatné wc. Pokoj č. 2 je orientovaný do ulice Staré, má kastlové dřevěné okna a dřevěnou podlahu.
Byt vyžaduje modernizaci. Velká výhoda je umístění v centru Brna.