Prodej domu - investiční příležitost

Kotkova 558/30, 61800 Brno 18

Rodinný dům, konstrukce: Cihlová, obytná: 152 m2, zastavěná: 152 m2, pozemek: 259 m2, stav: Řadový, stav: Ve výstavbě, lokalita: Klidná část obce, Sklep, Parkování

Cena očekávaná klientem
Info v RK

Prodáno za
Info v RK

+ 5 fotky Zobrazit více

Nabízíme k prodeji 3 podlažní řadový dům se zahradou na dobré adrese. Ulice Kotkova je jednosměrná klidná ulice v centru městské části Brno - Černovice. Objekt je vhodný pro vybudování čtyř jednotek z toho dvě už existují nebo jako vícegenerační bydlení či kombinace kanceláře a bydlení. Dvě bytové jednotky 2+1 v I NP a II NP jsou ve vysokém stadiu rekonstrukce. Před domem je možné vybudovat dvě parkovací místa. V 1PP byla plánovaná společná kotelna velkorysé sklepní koje pro jednotky a jedna nebytová jednotka - ateliér s anglickým dvorkem. Za domem je zahrada o velikosti 107 m2. Aktuální zastavěná plocha je 152m2.
V objektu byli započaté udržovací práce a to komplet rozvody vody, stoupací i vnitřní ležatá kanalizace, elektřiny, stupačky, rozvody na kuchyňské linky, stropní konstrukce ve všech patrech jsou nově vybudované spřažené hřebíkové desky, kamerové zkoušky kanalizační přípojky. Sklepy prošli komplet rekonstrukcí od betonových podlah po sanační omítky. V objektu jsou udělané nové štukové omítky mimo zdi s okenními otvory.

Na objekt byla vypracována studie na půdní vestavbu a vybudování jednotky v 1PP. Za předpokladu využití této studie je možné získat 188 m2 čisté bytové plochy, 107 m2 velikost zahrady, parkovací místa 25 m2, dvorek, balkóny 12 m2, sklepy 16 m2. Celkové prodejní metry 348 m2.

Bližší informace Vám rádi zodpovíme telefonicky či osobně na prohlídce.