Prodej bytu 1+1 se samostatným vstupem z ulice Stará

Bratislavská, Brno-střed, Zábrdovice, Brno, Brno-město

1+1, Osobní, konstrukce: Cihlová, 39 m2, 1. podlaží, stav: Dobrý, lokalita: Centrum obce

Cena očekávaná klientem
2 650 000Kč

Prodáno za
2 650 000Kč

+ 2 fotky Zobrazit více

Nabízíme k prodeji zděný byt o velikosti 1+1 o CP 39,5 m2 umístěný v 1. nadzemním podlaží se samostatným vstupem z ulice Stará. Umístění bytu je ve výrazném nárožním bytovém domě se secesním průčelím ulice Bratislavská - Stará. Autorem tohoto domu byl Max Matzenauer, který byl známý pro své kombinování secese s modernou. Výstavba domu proběhla okolo roku 1905 a aktuálně už dům není v památkové péči.
V bytovém domě momentálně probíhá rekonstrukce obchodních prostorů, které sousedí s jednotkou k prodeji. Do budoucnosti se bude dělat fasáda.
Dispozice bytu - vstup přes zdobenou bránu a bezpečnostní dveře z ulice do chodby na kterou navazuje sociální zařízení - wc a zděný sprchový kout. Na chodbu navazuje přístup vstup do kuchyně s oknem - bez kuchyňské linky a tento prostor je průchozí pokoje s oknem.

výměry:
pokoj - 21 m2
kuchyň - 9,43 m2
chodba - 6,08 m2
koupelna + wc - 3,32 m2
celková plocha - 39,48

Na dveřích i oknech jsou železné rámy se zdobením.
Jednotka je napojena na plyn, elektřinu, měřič vody. Vytápění je plynové - WAF. Okna kastlová dřevěná opatřená mřížemi. Na podlaze je koberec typu jekor. Ohřev Tv pomocí elektrického zásobníku zn. Ariston.
Náklady do FO je cca 600,- Kč
Jednotka byla do poslední dne pronajímaná. Byt má velmi slušné umístění v centru Brna. Jedná se o zajímavou investiční nabídku.